Smeds opskrift: Spaghetti Bolognese.

Spaghetti Bolognese.

  Opdateret: 15-02-2016
100 g Bacon.
Olivenolie.
1 fed hvidløg.
2 Løg.
2 Gulerødder.
1 Stængel blegselleri.
400 g Hakket oksekød.
1 Glas rødvin.
Bouillon eller bouillonterning.
1 dåse hakkede flåede tomater.
1 spsk koncentreret tomatpuré.
1 Glas mælk.
1. Laurbærblad.
Salt.
Peber.
Muskatnød.
Oregano.
Revet parmesan.
Smeds opskrift: Spaghetti Bolognese.
Brun det finthakkede bacon i lidt olivenolie, hak løg og hvidløg og varm dem til de er gennemsigtige.

Riv gulerødder og blegselleri og steg det let, tilsæt oksekødet og steg til det er brunt, tilsæt rødvin, bouillon, laurbærblad og smag til med krydderierne.

Kog ved svag varme i ca.15 min, tilsæt tomatpuré og de hakkede flåede tomater, kog så meget længe gerne 4 timer men minimum 2 timer, 10 min før servering tilsættes 1 glas mælk.

Serveres med ca. 125 gr spaghetti pr. person og frisk revet parmesan.
Smeds opskrift: Spaghetti Bolognese. Smeds opskrift: Spaghetti Bolognese.